Na 25 jaar bouwervaring, vooral in renovatie, heb ik nu besloten volledig en niet verder in bijberoep mijn eigen zaak uit te bouwen.

Door de jaren heen heb ik ook vele contacten kunnen leggen en heb een team stielmannen rond mijn kunnen vergaren waarvan ik echt weet dat ze zeer goed zijn in wat ze doen. Ik doe zoveel mogelijk zelf, maar af en toe is het niet mogelijk en werk ik samen met deze mensen.

Wat word er aangeboden:

Keukens, maatkasten,….

Sanitaire werken, verwarming,….

Vloeren en tegelwerk,....

Karwei werken groot en klein,….

 

Volledige renovaties, hierbij laat je alles aan mij over en ik maak de verdere contacten met de aannemers, en zorgt dat alles vlotjes, netjes en vooral duidelijk verloopt volgens onze afspraken.

 

Waar wil ik in uitblinken, BADKAMERRENOVATIES!

Renoveren van een badkamer is iets wat veel gebeurt, maar ik denk dat het hier en daar toch nog beter kan, niet altijd sneller, maar goed, op enkele dagen komt het meestal niet aan maar het eindresultaat is wat belangrijk is!!!!! Ik heb bedenkingen bij de super snelle uitvoering van zo’n zaken, omdat er gewoon bepaalde droog tijden van bepaalde bewerkingen dienen gerespecteerd te worden.

  

Neem vrijblijvend contact op en we bekijken samen of ik iets voor u kan betekenen en ik maak dan verder een duidelijke offerte op,